GEITENZUIVEL
VAN ’T WAD

> Start introductie

ALL NATURAL PREMIUM GOATCHEESE

This is a test.en.

ONZE MOLKEREI

Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaasdelicatessen. Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.

DE KAASMAKERIJ

In de kaasmakerij wordt rauwe melk opgeslagen in de koeltank, waarna het direct verwerkt wordt. Om volledig op smaak te komen krijgt de zachte geitenkaas drie dagen de tijd om te rijpen en op smaak te komen. Afhankelijk van de smaak worden er groene kruiden of andere smaakmakers als knoflook, ui of tapenade toegevoegd.
Daarna wordt deze specialiteit zorgvuldig verpakt onder 100 % zuivere zonnebloemolie in glazen potten, transparante kuipjes of emmers.

ONZE GEITEN

Ooit is Els begonnen met 1 geit. In korte tijd was de geitenstapel uitgegroeid tot 50 stuks en is ze zich gaan richten op het maken van geitenkaas. De dagverse geitenmelk wordt nu geleverd door geitenfokkerij en – melkerij Maatschap Meekma uit Deinum.
Daar kwam ooit haar eerste geitenlam vandaan.

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close