Mediterrane Specialiteiten


Mediterrane Specialiteiten

Bij De Molkerei verwerken we onze eigen Friese geitenkaas of roomkaas in allerlei amuses. Daarnaast bereiden we verrassende tapenades en marineren we diverse groenten, zoals bijvoorbeeld mini tomaatjes in kruidenolie. Bij de mengafdeling van de kaasmakerij wordt de geitenkaas met een geheim kruidje op smaak gebracht, waarna deze geschikt is om direct te verwerken als smaakvolle vulling. Van gevulde pepers tot aan salami-, ham- of zalmrolletjes. Het maken van onze premium hapjes wordt uitsluitend gedaan door toegewijde dames, iedere dag opnieuw.

Enrico

De Molkerei en Enrico werken al enige jaren zeer succesvol samen op het gebied van de ontwikkeling van gevulde borrelhapjes en andere delicatessenproducten.
Dit intensieve en exclusieve samenwerkingsverband tussen De Molkerei en Enrico in de Benelux houdt in, behalve voor de 100% geitenkaasproducten, dat:

•    De Molkerei en Enrico gezamenlijk producten in de sfeer van zgn. “tapas” en vergelijkbare hapjes ontwikkelen.

•    De Molkerei zich concentreert en toelegt op de productie van deze producten.

•    Enrico op exclusieve basis de marketing, verkoop en distributie voor haar rekening neemt in de Benelux.

Meer info: www.enrico.nl

play_tapasmakerij