GEITENZUIVEL
VAN ’T WAD





Start introductie

ALL NATURAL PREMIUM GOATCHEESE

Dagelijks wordt bij De Molkerei verse geitenmelk verwerkt tot de bekende eindproducten van Naturels, een naam die is ontstaan uit de verwijzing naar de natuurlijke bereidingswijze. De kaas wordt bereid en verpakt zonder kleur- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

MEDITERRANE SPECIALITEITEN

Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaasdelicatessen. Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.

KAASMAKERIJ

In de kaasmakerij wordt rauwe melk opgeslagen in de koeltank, waarna het direct verwerkt wordt. Om volledig op smaak te komen krijgt de zachte geitenkaas drie dagen de tijd om te rijpen en op smaak te komen. Afhankelijk van de smaak worden er groene kruiden of andere smaakmakers als knoflook, ui of tapenade toegevoegd.
Daarna wordt deze specialiteit zorgvuldig verpakt onder 100 % zuivere zonnebloemolie in glazen potten, transparante kuipjes of emmers.

De Molkerei op Facebook

Dat ziet er lekker uit! 🙂Kippen van de kippenkraam op het Dorpsplein in Rockanje met:
- sla van Boerderijwinkel 't Groenteschuurtje
- Paprika en komkommer van Boerderijwinkel Zevenbergen
- radijs van Hokke groenten en fruit
- Friese geitenkaasblokjes van De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad die ik bij Landwinkel Klok in Vierpolders had gekocht
- dressing van de Biefit Gezondheidswinkel
Nog wat St Antoine erwtjes van Boerderijwinkel 't Groenteschuurtje en appelmoes van langs de weg in Luttenberg (Salland).
... See MoreSee Less

Dat ziet er lekker uit! :-)

Hoera! Onze nieuwe website www.demolkerei.nl is in de lucht!
BrandDogs, bedankt voor jullie geweldige ontwerp.
Dankzij jullie is het een feestje om naar te kijken.
We zijn dan ook erg blij met en trots op het resultaat. 😊Geitenzuivel van het Wad! Dagelijks wordt bij De Molkerei verse geitenmelk verwerkt tot de bekende eindproducten.

Met trots mogen wij zeggen dat we de nieuwe website voor De Molkerei hebben mogen ontwikkelen! Vanaf nu live 🙂

TIP: Neem een kijkje bij de recepten op de website, van Fries tot heerlijk Mediterraans!

www.demolkerei.nl
... See MoreSee Less

Hoera! Onze nieuwe website www.demolkerei.nl  is in de lucht!
BrandDogs, bedankt voor jullie geweldige ontwerp. 
Dankzij jullie is het een feestje om naar te kijken.  
We zijn dan ook erg blij met en trots op het resultaat. 😊

 

Comment on Facebook

Heel fraai geworden! 🍻

Ziet er goed uit Hedy 👍👍👍

Geitenkaassticks⠀


Benodigdheden⠀

6 vellen filodeeg (ontdooid)⠀
60 gram verse geitenkaas⠀
Verse peterselie⠀
Beetje water⠀

Bereiding⠀

Leg een vel filodeeg in een ruit voor je, met de punt omhoog. Verdeel in het midden een hoopje verse geitenkaas. Bestrooi dit met peterselie.⠀
Vouw de zijkanten van de vel filodeeg naar binnen, over de geitenkaasvulling. Pak de onderste punt en leg dit naar boven over de vulling. Rol de stick vervolgens naar boven. Bestrijk de bovenste punt met een beetje water zodat je deze kunt vastplakken bij het oprollen.⠀
Je kunt de sticks frituren of in de oven bereiden. Bak je ze in de frituurpan dan moet je ze 5 minuten bakken in 190graden, tot ze goudbruin zijn. Wil je gebruik maken van de oven dan verwarm je de oven voor op 200graden en bak je de sticks ongeveer 15 minuten tot ze goudbruin worden.
... See MoreSee Less

Geitenkaassticks⠀
⠀
⠀
Benodigdheden⠀
⠀
6 vellen filodeeg (ontdooid)⠀
60 gram verse geitenkaas⠀
Verse peterselie⠀
Beetje water⠀
⠀
Bereiding⠀
⠀
Leg een vel filodeeg in een ruit voor je, met de punt omhoog. Verdeel in het midden een hoopje verse geitenkaas. Bestrooi dit met peterselie.⠀
Vouw de zijkanten van de vel filodeeg naar binnen, over de geitenkaasvulling. Pak de onderste punt en leg dit naar boven over de vulling. Rol de stick vervolgens naar boven. Bestrijk de bovenste punt met een beetje water zodat je deze kunt vastplakken bij het oprollen.⠀
Je kunt de sticks frituren of in de oven bereiden. Bak je ze in de frituurpan dan moet je ze 5 minuten bakken in 190graden, tot ze goudbruin zijn. Wil je gebruik maken van de oven dan verwarm je de oven voor op 200graden en bak je de sticks ongeveer 15 minuten tot ze goudbruin worden.

 

Comment on Facebook

Kom ze vrijdag proeven els

Bedankt voor het recept 😋

Vandaag staat Els op de jaarmarkt bij Kruidhof in Buitenpost! #kruidhof #kruidhofbuitenpost #jaarmarkt #geitenkaas #demolkerei ... See MoreSee Less

Vandaag staat Els op de jaarmarkt bij Kruidhof in Buitenpost! #kruidhof #kruidhofbuitenpost #jaarmarkt #geitenkaas #demolkerei

 

Comment on Facebook

Succes 💪🏼

Leuk!! Fijne DAg!!

Altijd gezellig😃

Ziet er goed uit Els 👍🤗

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close