GEITENZUIVEL
VAN ’T WAD





Start introductie

ALL NATURAL PREMIUM GOATCHEESE

Dagelijks wordt bij De Molkerei verse geitenmelk verwerkt tot de bekende eindproducten van Naturels, een naam die is ontstaan uit de verwijzing naar de natuurlijke bereidingswijze. De kaas wordt bereid en verpakt zonder kleur- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

MEDITERRANE SPECIALITEITEN

Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaasdelicatessen. Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.

KAASMAKERIJ

In de kaasmakerij wordt rauwe melk opgeslagen in de koeltank, waarna het direct verwerkt wordt. Om volledig op smaak te komen krijgt de zachte geitenkaas drie dagen de tijd om te rijpen en op smaak te komen. Afhankelijk van de smaak worden er groene kruiden of andere smaakmakers als knoflook, ui of tapenade toegevoegd.
Daarna wordt deze specialiteit zorgvuldig verpakt onder 100 % zuivere zonnebloemolie in glazen potten, transparante kuipjes of emmers.

De Molkerei op Facebook

4 days ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

Kennen jullie deze leuke verpakkingen van mini oliva al? Lekkere olijfolie, in een super leuke verpakking! Een recept van een heerlijke salade, die echt af is met onze geitenkaas naturel πŸ₯° wil je meer weten over minioliva? Kijk eens op www.myownoliveoil.nl Mooon #geitenkaas #demolkerei #minioliva #myownoliveoil #salade ... See MoreSee Less

Kennen jullie deze leuke verpakkingen van mini oliva al? Lekkere olijfolie, in een super leuke verpakking! Een recept van een heerlijke salade, die echt af is met onze geitenkaas naturel πŸ₯° wil je meer weten over minioliva? Kijk eens op www.myownoliveoil.nl Mooon #geitenkaas #demolkerei #minioliva #myownoliveoil #salade

1 month ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

πŸ’« Vandaag staan we bij de Hanos in Utrecht. We hebben heerlijke geitenkaas bonbons te proeven. Houd onze pagina in de gaten, volgende week verklappen we wat er in zit. Met deze amuse maak jij je kerstdiner helemaal compleet! πŸŽ„ ... See MoreSee Less

πŸ’« Vandaag staan we bij de Hanos in Utrecht. We hebben heerlijke geitenkaas bonbons te proeven. Houd onze pagina in de gaten, volgende week verklappen we wat er in zit. Met deze amuse maak jij je kerstdiner helemaal compleet! πŸŽ„

 

Comment on Facebook

Ziet er mooi uit!

1 month ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

We trappen af met de eerste kerstdemo van dit jaar bij Hanos Amsterdam 🌟 ... See MoreSee Less

We trappen af met de eerste kerstdemo van dit jaar bij Hanos Amsterdam 🌟

 

Comment on Facebook

Wauw! Ziet er geweldig uit!! 😁

1 month ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

De nieuwe batch weibokjes zijn op dronk.
Prettige feestdagen!
Tsjoch!!
... See MoreSee Less

De nieuwe batch weibokjes zijn op dronk. 
Prettige feestdagen!                
Tsjoch!!

β€œOnze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close