Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas


Ingrediënten:
• 2 uien
• 1 teentje knoflook
• 6 eieren
• 2 eetlepels (olijf)olie
• 1 zak aardappelpartjes met schil (425 g)
• 1 zak Provençaalse wokgroente (400 g)
• 1 theelepel Provençaalse kruiden
• 200 g  geitenkaasblokjes kruiden van de Molkerei

Bereiding

Uien en knoflook pellen. Uien in halve ringen en knoflook in plakjes snijden.
In grote kom eieren licht schuimig kloppen. In diepe koekenpan olie verhitten.

Ui, knoflook, aardappelpartjes en groenten ca. 5 min. bakken. Met kruiden en naar smaak zout en peper bestrooien.
Blokjes geitenkaas erdoor scheppen.  Losgeklopte eieren erover schenken, op laag vuur met deksel op pan in ca. 20 min. laten stollen.

Tortilla met behulp van deksel op platte schaal laten glijden.
In punten snijden en serveren.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

 

Producten_uiknof
close_tortilla