Griekse geitenkaas hapjes


Ingrediënten:
• 1 rol croissantdeeg op bakpapier om zelf de bakken
• 150 g  Griekse geitenkaasblokjes De Molkerei
• 1 eidooier
• Italiaanse kruiden

Bereiding

Leg de plakjes croissantdeeg op een schoon oppervlak. Smeer een dikke laag Griekse geitenkaas  op de plakjes croissantdeeg. Rol de plakjes croissantdeeg op (gewoon rolletje geen croissantvorm), snij elk rolletje in 3 of 4 dwarse stukjes.

Doe al de stukjes in een beboterde ovenschaal , doe met een borsteltje op elk stukje wat eigeel. Strooi hierover Italiaanse kruiden.

Zet de schotel in de oven en bak ongeveer 15 minuten tot de hapjes mooi goudbruin zijn.

 

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

 

Producten_grieks
close_grieksehapjes