Hartige Muffins


Ingrediënten:
•    150 gram geitenkaas
•    3 gedroogde tomaatjes of zwarte olijven
•    125 gram zelfrijzend bakmeel
•    1 ei
•    1 dl melk
•    4 eetlepels olijfolie
•    3 eetlepels fijngehakte peterselie
•    zout en peper

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 C°.

Verkruimel de geitenkaas en snijd de tomaatjes of de olijven in kleine stukjes.
Meng in een kom de bakmeel met de geitenkaas, tomaatjes of olijven, het ei, de melk, de olijfolie en de peterselie tot een glad beslag.

Voeg wat zout en peper naar smaak toe.
Vet een muffinvorm met 12 kleine holletjes van circa 3-4 cm. in en schep het beslag in de holletjes.
Bak de muffins in de oven in 15 min. goudbruin en gaar.

Laat de muffins afkoelen tot lauwwarm.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
naturel
hartigemuffin_close