Kerriesoep met geitenkaasblokjes


Ingrediënten:
• 4 sjalotjes
• 2 teentjes knoflook
• 4 eetlepels kerriepoeder (mild)
• wortelen
• 6 dl. kippenbouillon
• 2 dl. Kokosmelk
• 200 gram geitenkaasblokjes De Molkerei (eventueel Bieslook melange)
• olijfolie
• zout en peper

Bereiding

Pel en snipper de sjalotjes en fruit ze met de kerriepoeder op een laag vuur in de olijfolie. Pers de knoflook erboven uit Was de wortelen en snijd ze in stukjes.

Bak de wortelen 2 minuten mee. Voeg de kippenbouillon en de kokosmelk toe. Laat de soep 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de soep met de staafmixer en voeg de geitenkaas blokjes toe.

Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

 

producten_bieslookmelange
close_kurriesoep