INGREDIËNTEN

• 4 sjalotjes
• 2 teentjes knoflook
• 4 eetlepels kerriepoeder
• wortelen
• 6 dl. kippenbouillon
• 2 dl. kokosmelk
• 200 gram geitenkaasblokjes
De Molkerei (evt. bieslookmelange)
• olijfolie
• zout en peper

KERRIESOEP MET GEITENKAASBLOKJES

Bereiding

Pel en snipper de sjalotjes en fruit ze met de kerriepoeder op een laag vuur in de olijfolie. Pers de knoflook erboven uit Was de wortelen en snijd ze in stukjes.

Bak de wortelen 2 minuten mee. Voeg de kippenbouillon en de kokosmelk toe. Laat de soep 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de soep met de staafmixer en voeg de geitenkaas blokjes toe.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close