Uitnodiging Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016


Uitnodiging Vakbeurs Foodspecialiteiten 2016

Enrico is samen met De Molkerei present. Dit jaar introduceren wij het vernieuwde koelvers assortiment ambachtelijk bereid door De Molkerei. De hele lijn is voorzien van nieuwe etiketten, met duidelijke kleurherkenning per groep. Onze koelvers assortiment bestaat uit Geitenkaas specialiteiten, Mediterrane specialiteiten en Mediterrane specialiteiten gevuld met geitenkaas.

Tijdens de beurs introduceren wij Peppadew® pepers gevuld met Hummus, Geitenkaas met zeewier en verschillende innovatieve Geitenkaas dippers. Op het gehele koelvers assortiment een mooie beurs introductiekorting!

Bezoek ons: Stand 118
27-28 September (11:00-22:00) – Expo Houten

Enrico is altijd op zoek naar bijzondere regionale producten van topkwaliteit. Lekkernijen met een authentiek karakter en een originele receptuur afkomstig uit zonnige vakantielanden. Gemaakt op de plek waar ze ontstaan zijn, met de smaak, de geur en de kleur van hun geboortegrond. Enrico wil deze producten delen met mede liefhebbers en bekend maken bij een groot publiek.

 

Schermafbeelding 2016-08-15 om 15.34.24


Comments are closed.