GEITENZUIVEL
VAN ’T WAD





Start introductie

ALL NATURAL PREMIUM GOATCHEESE

Dagelijks wordt bij De Molkerei verse geitenmelk verwerkt tot de bekende eindproducten van Naturels, een naam die is ontstaan uit de verwijzing naar de natuurlijke bereidingswijze. De kaas wordt bereid en verpakt zonder kleur- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

MEDITERRANE SPECIALITEITEN

Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaasdelicatessen. Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.

KAASMAKERIJ

In de kaasmakerij wordt rauwe melk opgeslagen in de koeltank, waarna het direct verwerkt wordt. Om volledig op smaak te komen krijgt de zachte geitenkaas drie dagen de tijd om te rijpen en op smaak te komen. Afhankelijk van de smaak worden er groene kruiden of andere smaakmakers als knoflook, ui of tapenade toegevoegd.
Daarna wordt deze specialiteit zorgvuldig verpakt onder 100 % zuivere zonnebloemolie in glazen potten, transparante kuipjes of emmers.

De Molkerei op Facebook

3 days ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

Nu ook verkrijgbaar bij alle Mitra’s in Nederland 🍻 ... See MoreSee Less

Nieuw in ons assortiment:
Yogeit, geitenkwark uit volle melk.
Ambachtelijk bereid!! 😎
... See MoreSee Less

Nieuw in ons assortiment: 
Yogeit, geitenkwark uit volle melk. 
Ambachtelijk bereid!! 😎

Comment on Facebook

Gedrapeerd met handje vol blauwe bessen, stukjes walnoten en splonsje honing hmmmmm nu al zin in!

Met mijn zelfgemaakte aardbeienjam. Num num!

Delicious!

In een smoothie met banaan, en een paar dadels erbij. 😉

Oehhh....ik denk met wat muesli als ontbijt, of met wat lekkere dadels en noten...hmm...klinkt écht lekker! Krijg er gelijk trek in, hihihi

Jaa aaah!!!! 🎉🎉🎉🎉

Janny Weima

2 months ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

Biologische producten.
Leuk artikel onlangs in de Leeuwarder Courant.
Even de Noordelijke spelers in biologische voeding op een rijtje. Of toch niet? Het ging over Odin, Udea, Natudis, Bio-Noord....
Inderdaad, wij werden niet genoemd.
Niet erg, het ging vooral over de ondergang van Zaaister en de gevolgen daarvan.
En wij zijn al bijna 40 jaar actief in de groothandel in biologische en streekproducten, en langzamerhand niet meer weg te denken in deze sector.
Juist omdat we er echt zijn voor de kleinere afnemers. We kennen geen minimale afnameplicht of voorrijkosten.

Ja als u een grote biowinkel wilt exploiteren, verwijzen we u graag naar Udea. Maar als u een goed aanvullend biologisch assortiment wilt, zijn wij de het aangewezen bedrijf.
"Groot geworden door klein te blijven"

Weet je wat nu zo leuk is? Ik zei het al vaker: het is niet meer de keuze of..., maar van wie je biologische producten wilt.
En dat is echt vooruitgang in duurzaamheid.

🍳 Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Must visit! Impressive De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad!

H M M
S T A M P P O T!
met zoete aardappel, spinazie, geitenkaas en walnoten!

Bereiden
Verwarm de oven op 180 graden
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijk stukken. Kook ze in 20 minuten gaar. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met een teentje knoflook en de gemalen komijnzaad. Bak hierin de zoete aardappel aan, tot ze beetgaar zijn en licht aangebakken.
Wikkel de pancetta om twee schijfjes geitenkaas. Bak de pancetta met geitenkaas in een koekenpan totdat het goudbruin gebakken is.
Stamp de aardappelen fijn, voeg hier de blokjes zoete aardappel aan toe en roer dit door elkaar. Voeg vervolgens de spinazie toe. Verkruimel de overige geitenkaas door de stamppot.
Garneer de stamppot met fijn gehakte walnoten en de geitenkaas in pancetta.

Benodigdheden
750 g zoete aardappelen
250 g kruimige aardappelen
300 g geitenkaas naturel *(schijven)
50 g ongezouten walnoten
1 el olijfolie
400 g gewassen spinazie
4 plakjes pancetta
1 tl gemalen komijnzaad

Lekker ite!
... See MoreSee Less

H M M   
S T A M P P O T!
met zoete aardappel, spinazie, geitenkaas en walnoten! 

Bereiden
Verwarm de oven op 180 graden
Schil de aardappelen en snijd ze in gelijk stukken. Kook ze in 20 minuten gaar. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met een teentje knoflook en de gemalen komijnzaad. Bak hierin de zoete aardappel aan, tot ze beetgaar zijn en licht aangebakken. 
Wikkel de pancetta om twee schijfjes geitenkaas. Bak de pancetta met geitenkaas in een koekenpan totdat het goudbruin gebakken is.
Stamp de aardappelen fijn, voeg hier de blokjes zoete aardappel aan toe en roer dit door elkaar. Voeg vervolgens de spinazie toe. Verkruimel de overige geitenkaas door de stamppot.
Garneer de stamppot met fijn gehakte walnoten en de geitenkaas in pancetta. 

Benodigdheden
750 g zoete aardappelen
250 g kruimige aardappelen
300 g geitenkaas naturel *(schijven) 
50 g ongezouten walnoten
1 el olijfolie
400 g gewassen spinazie
4 plakjes pancetta
1 tl gemalen komijnzaad

Lekker ite!

3 months ago

De Molkerei - Geitenzuivel van 't Wad

Holy goat! 😀 Nu in het Het Brouwdok : een nieuwe batch Weibok in de maak. Vanaf mei in heel Nederland verkrijgbaar bij o.a. Mitra #klaverkebier #frisianbier #geitenzuivelvanhetwad #craftbeer #speciaalbier
Succes, mannen! We kunnen niet wachten!

Klaverke Bier
Nu in Het Brouwdok: een nieuwe batch Weibok in de maak. Vanaf mei ook verkrijgbaar in alle Nederlandse Mitra’s. 🍻👍
... See MoreSee Less

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close