INGREDIËNTEN

• 200 gram geitenkaas
• 100 gram Zeekraal
• 80 gram Rucola
• 150 gram Frambozen
• 6 el Yoghurt
• 2 el Mayonaise
• Dille
• Zout en peper

WADDENSALADE

“Silte salade van het wad”

BEREIDING
1. Was de zeekraal grondig totdat er bijna geen schuim meer vanaf komt.

2. Meng de zeekraal en rucola. Presenteer het op een mooi bord of in een schaal. Verdeel de salade van zeekraal en rucola. Bestrooi de salade vervolgens met frambozen en geitenkaas.

3. Doe als laatst de dressing erover.
DRESSING: meng de yoghurt, mayonaise en dille. Voeg voor de smaak wat peper en zout toe.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten