INGREDIËNTEN

• 300 gram geitenkaas
• 250 g kruimige aardappelen

• 750 g zoete aardappelen
• 400 g gewassen spinazie
• 50 g ongezouten walnoten
• 4 plakjes pancetta
• 1 el olijfolie
• 1 tl gemalen komijnzaad
• zout en peper

Zoete aardappelstampot met spinazie geitenkaas en walnoten

BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 180 C°.

2.Schil de aardappelen en snijd ze in gelijk stukken. Kook ze in 20 minuten gaar.

3. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met een teentje knoflook en de gemalen komijnzaad. Bak hierin de zoete aardappel aan, tot ze beetgaar zijn en licht aangebakken.

4.Wikkel de pancetta om twee schijfjes geitenkaas. Bak de pancetta met geitenkaas in een koekenpan totdat het goudbruin gebakken is.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten