INGREDIËNTEN
• 50 gram geitenkaas
• 1 plakje panchetta
• handje rucola
• 1 eetlepel Balsamicostroop
• stokbrood wit of bruin
• 150 ml olijfolie
• teentje knoflook

Crostini met geitenkaaspakketje
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180 C°.
Snij 1 stokbrood in dunne plakjes. Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook. Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn samen met het panchetta pakketje.
Smeer de crostini in met een beetje balsamicostroop. Verdeel over de crostini de rucola en leg als laatst het panchetta pakketje op de rucola.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!