ASSORTIMENT FRIESE GEITENKAAS
Consumenten
Naast de naturel variant, maken we verschillende smaken geitenkaas door het toevoegen van pure kruiden en authentieke specerijen. Onze kaas is overgoten met 100% zuivere zonnebloemolie en is zo, afhankelijk van de verpakking, tenminste 3 maanden tot een half jaar houdbaar.
Horeca
Naast de naturel variant, maken we verschillende smaken geitenkaas door het toevoegen van pure kruiden en authentieke specerijen. Onze kaas is overgoten met 100% zuivere zonnebloemolie en is zo, afhankelijk van de verpakking, tenminste 3 maanden tot een half jaar houdbaar.
Industrie
Naast de naturel variant, maken we verschillende smaken geitenkaas door het toevoegen van pure kruiden en authentieke specerijen. Onze kaas is overgoten met 100% zuivere zonnebloemolie en is zo, afhankelijk van de verpakking, tenminste 3 maanden tot een half jaar houdbaar.
Biologische Friese geitenkaas van ’t Wad
Van onze Friese geitenkaas hebben wij ook een biologische lijn. Uiteraard gemaakt met dezelfde, authentieke receptuur voor de kaas en dezelfde eisen die wij stellen: weten waar het vandaan komt, lokaal en een sterke binding met de melkleverancier.
Voor ons biologische assortiment Friese geitenkaas werken wij samen met de Organic Goatmilk Coöperatie en Gerbranda State in Pietersbierum. Samen kunnen wij met aandacht voor mens, dier en omgeving nu ook biologische Friese geitenkaas van ’t Wad bereiden.
Dé Smaakmaker
Dagelijks wordt bij De Molkerei de verse geitenmelk verwerkt tot onze bekende Friese geitenkaas. Deze wordt op natuurlijke wijze bereid, waardoor de geitenkaas bijzonder prettig smaakt en een eigen karakter heeft. Geitenkaas is een échte smaakmaker in warme en koude gerechten.
Geitenkaas op maat
Wij snijden onze geitenkaas in diverse maten blokjes en verpakken ze met (of zonder) zonnebloemolie in handige emmers van 10kg. Wilt u een specifieke eigen invulling of heeft u aanvullende wensen; dan denken wij daar graag in mee.
“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”