MEDITERRANE SPECIALITEITEN
Bij De Molkerei verwerken we onze eigen Friese geitenkaas, roomkaas, hummus of andere vullingen in allerlei amuses, borrelhapjes, spreads, tapenades en/of pesto’s. Bij de mengafdeling wordt de geitenkaas met een geheim kruidje op smaak gebracht, waarna deze geschikt is om direct te verwerken als smaakvolle vulling. Van gevulde pepers en olijven tot aan salami-, ham- of zalmrolletjes. Het maken van onze premium hapjes wordt uitsluitend gedaan door toegewijde dames, iedere dag opnieuw.
KWALITEIT
Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaas-delicatessen. Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.
ONZE LOCATIE
Onze locatie in Sint Annaparochie is BRC Food en SKAL gecertificeerd.
De “BRC Global Standards” is een toonaangevende internationale standaard op het procesniveau en op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.
Skal Biocontrole zet zich als onafhankelijk toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.
Elk bedrijf dat biologische producten wil produceren, verwerken, verpakken, importeren, verhandelen, exporteren of opslaan moet hiervoor door Skal gecertificeerd zijn.
ENRICO
De Molkerei en Enrico werken al sinds 2005 zeer succesvol samen op het gebied van de ontwikkeling van gevulde borrelhapjes en andere delicatessenproducten. Dit intensieve en exclusieve samenwerkingsverband tussen De Molkerei en Enrico in de Benelux houdt in dat:
- De Molkerei en Enrico gezamenlijk producten in de sfeer van zgn. “tapas” en vergelijkbare hapjes en delicatessen ontwikkelen.
- De Molkerei zich concentreert en toelegt op de productie van deze producten.
- Enrico op exclusieve basis de marketing, verkoop en distributie voor haar rekening neemt in de Benelux.
Roots in good food
Bij Enrico willen wij frisse energie geven aan het levensmiddelenlandschap door met leuke, mooie, hippe, opvallende, verfrissende, eerlijke en vooral ook lekkere concepten te komen.

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken
en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”