
INGREDIËNTEN
• 50 gram geitenkaas
• één eetlepel uienchutney
• 125 gram zelfrijzend bakmeel
• stokbrood bruin of wit
• 150 ml olijfolie
• 1 teentje knoflook
ZUTATEN
• 50 g Ziegenkäse
• 1 Esslöffel Zwiebelchutney
• 125 g selbstquellendes Mehl
• Baguette braun oder weiß
• 150 ml Olivenöl
• Knoblauchzehe

CROSTINI MET UIENCHUTNEY
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 C°.
- Snij 1 stokbrood in dunne plakjes.
- Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook.
- Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
- Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de crostini. En op de top doe je een beetje uienchutney. Heerlijk zoet in combinatie met de frisse geitenkaas!
CROSTINI MIT ZWIEBELCHUTNEY
Vorbereitung
-
Heizen Sie den Ofen auf 180°C vor.
-
Schneiden Sie 1 Baguette in dünne Scheiben.
-
Mischen Sie 150 ml Olivenöl mit zerdrücktem Knoblauch.
-
Legen Sie die Brotscheiben auf ein Backblech. Bestreichen Sie das Brot mit der Olivenölmischung und backen Sie die Scheiben im Ofen 5 bis 10 Minuten goldbraun.
-
Verteilen Sie den zerbröckelten Ziegenkäse auf den Crostini. Und obendrauf kommt ein wenig Zwiebelchutney. Wunderbar süß in Kombination mit dem frischen Ziegenkäse!
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!