GOAT DAIRY
FROM THE WAD





Start introduction

ALL NATURAL PREMIUM GOATCHEESE

Fresh goat milk is processed into the well-known products of “Naturels” at De Molkerei everyday. Naturels’ name arose from the reference to the natural method of preparation. The cheese is produced and packed without the addition of all kinds of additives and/or preservatives.

MEDITERRANEAN SPECIALTIES

The success of De Molkerei is due to the premium quality of our Frisian goat cheese delicacies. Delivering quality is central to our daily actions. That applies to our artisanal cheese making and producing our Mediterranean Specialties.





CHEESE FACTORY

The raw milk is stored in the cooling tank at the location of our cheese factory after which it is processed immediately. The soft goat cheese is given three days to taste and to ripen to achieve the perfect taste. Green herbs or other seasonings such as garlic, onion or tapenade will be added. After this, we pack the specialty carefully under 100% pure sunflower oil in glass jars or buckets.




De Molkerei on Facebook

Handige Harry en Henriëttes op zaterdag! Strijders! 💪🏻😍🪑 #Nonstop #fliptheswitch ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Theo Wielinga

Ingepakt en.......klaar!! ... See MoreSee Less

Ingepakt en.......klaar!!

Comment on Facebook

En waar gaat dit lekkere spul heen??

Zoooo lekker👍👍👍. Waar kun je de emmertjes kopen?

Mandy Keijzer

Go Douwe! 🔝👏🏻
#thedistinguishedgentlemansride2020
#goededoel #gentlemansride
Vandaag één van onze toppers op de voorpagina van de Stienser! 👍
... See MoreSee Less

Wauw! Kunstwerk op je bord! Deze foto ontvingen we van een fan.... 😍 ‘t Ponkje in Woudsend 🥂 #geitenzuivelvanhetwad #goatcheese #frisianfood #foodiesofinstagram #foodlover ... See MoreSee Less

Wauw! Kunstwerk op je bord! Deze foto ontvingen we van een fan.... 😍 ‘t Ponkje in Woudsend 🥂 #geitenzuivelvanhetwad #goatcheese #frisianfood #foodiesofinstagram #foodlover

“Our love for the goat, passion for taste and region are the motivation to produce the best, artisanal Frisian goat cheese. We want to interest more consumers for specialties made of goatmilk”

 

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. more information

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten