Nieuw: zachte Friese biologische geitenkaas van de Molkerei –

Slechts een paar honderd meter van de Waddenzee ligt het dorpje Oude Bildtzijl. Hier maken Els en haar team dagelijks zachte ambachtelijke Friese geitenkaas. Naast de naturel variant is de Friese geitenkaas door toevoeging van pure kruiden en specerijen in verschillende smaken verkrijgbaar, zoals Provençaals en ui-knoflook. De Friese geitenkaas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in de kaasmakerij en vervolgens verpakt in glazen potten. Door het gebruik van vegetarisch stremsel, is deze kaas ook geschikt voor vegetarische gerechten.

“De licht zilte smaak van ’t Wad proef je terug”

De biologische verse geitenmelk wordt geleverd door Sander en Marjolein Koster van Zorgboerderij Gerbranda State in Pietersbierum, niet ver gelegen van de kaasmakerij.

“De licht zilte smaak van ’t Wad proef je terug in deze Friese geitenkaas. Heerlijk in bijvoorbeeld frisse salades of diverse warme gerechten. De Friese geitenkaas van de Molkerei is al jaren geliefd bij gerenommeerde restaurants en speciaalzaken in heel Nederland en nu ook als biologische variant beschikbaar via Udea”, vertelt Markus Terpstra namens de Molkerei.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten