INGREDIËNTEN

• 50 gram geitenkaas
• één part peer
• één walnoot
• stokbruin bruin of wit
• 150 ml olijfolie
• teentje knoflook

 

CROSTINI GEITENKAAS MET PEER

BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180 C°.

Snij 1 stokbrood in dunne plakjes. Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook. Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Snij de peer in dunne partjes. Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de crostini.
Leg op de geitenkaas een aantal stukjes peer, en daarop walnoot.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten