
INGREDIËNTEN
• 50 gram geitenkaas
• één vijg
• balsamicostroop
• stokbrood bruin of wit
• 150 ml olijfolie
• teentje knoflook
ZUTATEN
• 50 gram Ziegenkäse
• 1 Feige
• Balsamicosirup
• Baguette braun oder weiß
• 150 ml Olivenöl
• 1 Knoblauchzehe

CROSTINI MET VIJG
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 C°.
- Snij 1 stokbrood in dunne plakjes.
- Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook.
- Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
- Maak een bedje van verkruimelde geitenkaas over de crostini.
- Vervolgens snijd je de vijg door midden en presenteer je de vijg op het geitenkaasbedje. Tot slot doe je over het geheel een beetje balsamicostroop.
CROSTINI MIT FEIGE
Vorbereitung
- Heizen Sie den Ofen auf 180°C vor.
- Schneiden Sie 1 Baguette in dünne Scheiben.
- Mischen Sie 150 ml Olivenöl mit zerdrücktem Knoblauch.
- Legen Sie die Brotscheiben auf ein Backblech.
- Bestreichen Sie das Brot mit der Olivenölmischung und backen Sie die Scheiben im Ofen 5 bis 10 Minuten goldbraun.
- Legen Sie ein Bett aus zerbröckeltem Ziegenkäse über die Crostini.
- Dann halbieren Sie die Feige und präsentieren sie auf dem Ziegenkäsebett. Endlich geben Sie ein wenig Balsamico-Sirup darüber.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!