INGREDIËNTEN
• 60 gram geitenkaas
• 6 vellen filodeeg (ontdooid)
• Verse peterselie
• Beetje water

GEITENKAAS STICKS
Lekker voor bij de borrel!
BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 200 C°.
2. Leg een vel filodeeg in een ruit voor je, met de punt omhoog. Verdeel in het midden een hoopje verse geitenkaas. Bestrooi dit met peterselie. Vouw de zijkanten van de vel filodeeg naar binnen, over de geitenkaasvulling. Pak de onderste punt en leg dit naar boven over de vulling. Rol de stick vervolgens naar boven. Bestrijk de bovenste punt met een beetje water zodat je deze kunt vastplakken bij het oprollen.
3.
bak de sticks ongeveer 15 minuten in de oven tot ze goudbruin worden.Bak je ze liever in de frituurpan dan moet je ze 5 minuten bakken in 190graden, tot ze goudbruin zijn.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!