INGREDIËNTEN

• 60 gram geitenkaas
• 6 vellen filodeeg (ontdooid)
• Verse peterselie
• Beetje water

 

GEITENKAAS STICKS

Lekker voor bij de borrel!

BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 200 C°.

2. Leg een vel filodeeg in een ruit voor je, met de punt omhoog. Verdeel in het midden een hoopje verse geitenkaas. Bestrooi dit met peterselie. Vouw de zijkanten van de vel filodeeg naar binnen, over de geitenkaasvulling. Pak de onderste punt en leg dit naar boven over de vulling. Rol de stick vervolgens naar boven. Bestrijk de bovenste punt met een beetje water zodat je deze kunt vastplakken bij het oprollen.

3.
bak de sticks ongeveer 15 minuten in de oven tot ze goudbruin worden.Bak je ze liever in de frituurpan dan moet je ze 5 minuten bakken in 190graden, tot ze goudbruin zijn.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten