INGREDIËNTEN
– voor 4 bladerdeegvierkantjes –
-
4 plakjes bladerdeeg
-
1 ei
-
125 gram geitenkaas, De Molkerei
-
20 kleine, groene asperges
-
6 kleine tomaatjes

Bladerdeegvierkantjes tricolore
Speciaal voor De Molkerei geschreven door Coriens Iten
Een lekker voorjaarshapje voor bij de (paas)brunch die je lekker snel hebt gemaakt. Dan kun je er snel van genieten!
BEREIDING
1. Zet de oven aan op 220 graden.
2. Laat de vier plakjes bladerdeeg ontdooien op een bakplaat met bakpapier.
3. Verkruimel de geitenkaas op het middelste stukje van het bladerdeeg. Leg hierop, in een rijtje, de groene asperges.
4. Was en halveer de tomaatjes en leg ook op het midden van het bladerdeeg.
5. Bak de vierkantjes in 14 minuten goudbruin en krokant. Eet smakelijk!
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!