INGREDIËNTEN

– voor 4 bladerdeegvierkantjes –

  • 4 plakjes bladerdeeg

  • 1 ei

  • 125 gram geitenkaas, De Molkerei

  • 20 kleine, groene asperges

  • 6 kleine tomaatjes

Recept bladerdeegvierkantjes tricolore

Bladerdeegvierkantjes tricolore

Speciaal voor De Molkerei geschreven door Coriens Iten

Een lekker voorjaarshapje voor bij de (paas)brunch die je lekker snel hebt gemaakt. Dan kun je er snel van genieten!

BEREIDING

1. Zet de oven aan op 220 graden.

2. Laat de vier plakjes bladerdeeg ontdooien op een bakplaat met bakpapier.

3. Verkruimel de geitenkaas op het middelste stukje van het bladerdeeg. Leg hierop, in een rijtje, de groene asperges.

4. Was en halveer de tomaatjes en leg ook op het midden van het bladerdeeg.

5. Bak de vierkantjes in 14 minuten goudbruin en krokant. Eet smakelijk!

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten