INGREDIËNTEN

• 150 gram geitenkaas
• 400 g spinazie
• 4 el pijnboompitjes
• 600 ml passata
(gezeefde tomaten)

• 10 cannelloni’s

CANNELLONI MET GEITENKAAS EN SPINAZIE

BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 180 C°.

2. Leg de cannelloni in een pan met water en kook ze ongeveer 3 tot 4 minuten. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg de spinazie toe, totdat het geslonken is. Haal de spinazie van het vuur.

3. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Voeg daarna de geitenkaas toe aan de spinazie, en meng dit goed door elkaar in een kom.
Meng vervolgens ook de pijnboompitjes erdoor heen (mag ook de helft, om later als topping de rest te gebruiken), voeg nog wat peper en zout toe voor de smaak.

4. Vet een ovenschaal in, verdeel de helft van de passata over de bodem. Vul de cannelloni met de spinazie en leg ze in de ovenschaal. Verdeel vervolgens de andere helft van de passata over de cannelloni en verkruimel nog wat geitenkaas over de bovenkant.

Bak de cannelloni ongeveer 30 minuten in de oven.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten