INGREDIËNTEN

• 1 zacht geitenkaasje
• scheutje room
• rietsuiker
• 2 reepjes uitgebakken spek
• gemengde salade

 

ZUTATEN

• 1 weicher Ziegenkäse
• Schuss Sahne
• Rohrzucker
• 2 Streifen abgetropfter Speck
• gemischter Salat

 

CREME BRÛLÉE VAN GEITENKAAS

BEREIDING

  1. Geitenkaasje in de keukenmachine smeuïg maken met een scheutje room.
  2. Dit mengsel in soepborden spuiten of scheppen, en in de koelkast op laten stijven. Borden uit de koelkast nemen en bestrooien met rietsuiker. De suiker branden met een gasbrander tot de suiker mooi gekaramelliseerd is.
  3. Een klein beetje gemengde salade in het midden doen,en afgarneren met 2 reepjes uitgebakken spek.

ZIEGENKÄSE-CRÈME-BRÛLÉE

VORBEREITUNG

 

  1. Ziegenkäse in einer Küchenmaschine mit einem Schuss Sahne cremig rühren.
  2. Diese Mischung in Suppenteller füllen oder schöpfen und im Kühlschrank fest werden lassen. Nehmen Sie die Platten aus dem Kühlschrank und bestreuen Sie sie mit Rohrzucker. Verbrennen Sie den Zucker mit einem Gasbrenner, bis er schön karamellisiert ist.
  3. Geben Sie etwas gemischten Salat in die Mitte, und garnieren Sie ihn mit 2 Speckstreifen.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten