
INGREDIËNTEN
• 50 gram geitenkaas
• 1 plakje pancetta
• handje rucola
• 1 eetlepel Balsamicostroop
• stokbrood wit of bruin
• 150 ml olijfolie
• teentje knoflook
ZUTATEN
• 50 Gramm Ziegenkäse
• 1 Scheibe Pancetta
• Handvoll Rucola
• 1 Esslöffel Balsamico-Sirup
• Baguette weiß oder braun
• 150 ml Olivenöl
• Knoblauchzehe

Crostini geitenkaas en pancetta
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 C°.
- Snij 1 stokbrood in dunne plakjes.
- Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook.
- Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn samen met het pancetta pakketje.
- Smeer de crostini in met een beetje balsamicostroop. Verdeel over de crostini de rucola en leg als laatst het pancetta pakketje op de rucola.
Crostini Ziegenkäse und Pancetta
Vorbereitung
- Heizen Sie den Ofen auf 180 Grad vor.
- Schneiden Sie das Baguette in dünne Scheiben schneiden.
- Mischen Sie 150 ml Olivenöl mit zerkleinertem Knoblauch.
- Legen Sie die Brotscheiben auf ein Backblech. Das Brot mit der Olivenölmischung bestreichen und die Scheiben im Ofen 5 bis 10 Minuten goldbraun mit der Pancetta-Packung backen.
- Bestreichen Sie die Crostini mit etwas Balsamico-Sirup.
- Verteilen Sie den Rucola über die Crostini und legen Sie zuletzt das Pancetta-Paket auf den Rucola.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!