
INGREDIËNTEN
• Stokbrood bruin of wit
• Olijfolie
• Teentje knoflook
ZUTATEN
• Baguette
• Olivenöl
• Knoblauchzehe

CROSTINI
BEREIDING
- Verwarm de oven voor op 180° Celsius.
- Snijd 1 stokbrood in dunne plakjes.
- Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook. Leg de plakjes brood op een bakplaat.
- Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
CROSTINI
Vorbereitung
- Heizen Sie den Backofen auf 180° Celsius vor.
- Schneiden Sie 1 Baguette in dünne Scheiben.
- Mischen Sie 150 ml Olivenöl mit zerdrücktem Knoblauch. Legen Sie die Brotscheiben auf ein Backblech.
- Bestreichen Sie das Brot mit der Olivenölmischung und backen Sie die Scheiben im Ofen 5 bis 10 Minuten goldbraun.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!