INGREDIËNTEN
• 450 gram geitenkaas
• 300 gram harde geitenkaas
• 2 tl maizena + 1 el water
• 300 ml witte wijn
• halve citroen
• 1 teentje knoflook
• Tijm
• zout en peper

GEITENKAAS FONDUE
BEREIDING
1. Breng de wijn met het sap uit de halve citroen en de knoflook aan de kook.
Rasp de harde geitenkaas. Voeg de geraspte geitenkaas toe aan de wijn, en blijf goed roeren. Voeg vervolgens de zachte geitenkaas toe en roer dit goed door elkaar.
2. Voeg in een schaaltje twee theelepels maizena toe en één eetlepel water, roer dit goed door. Voeg dit toe aan de kaas en verwarm het kort zodat het een mooi gebonden kaasmengel is. Je kunt het nog meer op smaak brengen door peper en zout toe te voegen. En verse peterselie is ook erg lekker!
Bij de fondue kun je lekker brood serveren, maar ook broccoli, radijs, wortel, spruitjes en dadels zijn erg lekker.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!