INGREDIËNTEN

• 1 rol croissantdeeg op
bakpapier om zelf te bakken

• 150g Griekse
geitenkaasblokjes De Molkerei
• 1 eidooier
• Italiaanse kruiden

GRIEKSE HAPJES

Leg de plakjes croissantdeeg op een schoon oppervlak. Smeer een dikke laag Griekse geitenkaas op de plakjes croissantdeeg. Rol de plakjes croissantdeeg op (gewoon rolletje geen croissantvorm), snij elk rolletje in 3 of 4 dwarse stukjes.

Doe al de stukjes in een beboterde ovenschaal , doe met een borsteltje op elk stukje wat eigeel. Strooi hierover Italiaanse kruiden.

Zet de schotel in de oven en bak ongeveer 15 minuten tot de hapjes mooi goudbruin zijn.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten