INGREDIËNTEN
• 150 gram geitenkaas
• 3 gedroogde tomaatjes of
zwarte olijven
• 125 gram zelfrijzend bakmeel
• 1 ei
• 1 dl melk
• 4 eetlepels olijfolie
• 3 eetlepels fijngehakte
peterselie
• zout en peper

HARTIGE MUFFINS MET GEITENKAAS
BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 200 C°.
2. Verkruimel de geitenkaas en snijd de tomaatjes of de olijven in kleine stukjes. Meng in een kom de bakmeel met de geitenkaas, tomaatjes of olijven, het ei, de melk, de olijfolie en de peterselie tot een glad beslag.
3. Voeg wat zout en peper naar smaak toe. Vet een muffinvorm met
12 kleine holletjes van circa 3-4 cm. in en schep het beslag in de holletjes.
Bak de muffins in de oven in 15 min. goudbruin en gaar.
Laat de muffins afkoelen tot lauwwarm.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!