INGREDIËNTEN
• 4 sjalotjes
• 2 teentjes knoflook
• 4 eetlepels kerriepoeder
• wortelen
• 6 dl. kippenbouillon
• 2 dl. kokosmelk
• 200 gram geitenkaasblokjes
De Molkerei (evt. bieslookmelange)
• olijfolie
• zout en peper

KERRIESOEP MET GEITENKAASBLOKJES
Bereiding
Pel en snipper de sjalotjes en fruit ze met de kerriepoeder op een laag vuur in de olijfolie. Pers de knoflook erboven uit Was de wortelen en snijd ze in stukjes.
Bak de wortelen 2 minuten mee. Voeg de kippenbouillon en de kokosmelk toe. Laat de soep 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de soep met de staafmixer en voeg de geitenkaas blokjes toe.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!