INGREDIËNTEN

• 2 uien
• 1 teentje knoflook
• 6 eieren
• 2 eetlepels olijfolie
• 1 zak aardappelpartjes
met schil (425g)
• 1 zak Provençaalse wokgroente (400g)
• 1 theelepel Provençaalse
kruiden
• 200g geitenkaasblokjes kruiden
van de Molkerei

PROVENCAALSE TORTILLA

Bereiding

Uien en knoflook pellen. Uien in halve ringen en knoflook in plakjes snijden.
In grote kom eieren licht schuimig kloppen. In diepe koekenpan olie verhitten.

Ui, knoflook, aardappelpartjes en groenten ca. 5 min. bakken. Met kruiden en naar smaak zout en peper bestrooien.
Blokjes geitenkaas erdoor scheppen. Losgeklopte eieren erover schenken, op laag vuur met deksel op pan in ca. 20 min. laten stollen.

Tortilla met behulp van deksel op platte schaal laten glijden.
In punten snijden en serveren.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten