INGREDIËNTEN

• 50 gram geitenkaas
• Halve courgette
• 500 gram gemende tomaten
• Handje Zonnebloempitten
• 100 gram Sweetydrops
• 2 eetlepels Pesto
• Bakpapier

TOMATENSALADE

BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 180 C°.

2. Snijd de courgette en tomaten. Leg een stuk bakpapier in een ovenschaal

3. Verdeel de gesneden courgette en tomaten over de ovenschaal.
Bestrooi de groeten met Italiaans kruiden en pesto. Dek de groenten af met bakpapier zodat het in de oven lekker kan garen.

 

4. Strooi als laatst de geitenkaas en zonnebloempitten er over heen en je hebt heerlijke smaakvolle gegrilde groenten als bijgerecht.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten