INGREDIËNTEN

• 120 gram geitenkaas
• 3 Vijgen
• 6 pancetta
• 6 teelepel Honing
• eetlepel Olijfolie

VERSE VIJG MET GEITENKAAS EN PANCETTA

BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 180 C°.

2. Snijd het steeltje van de vijgen en snijd de vijgen daarna kruiselings diep door. Pas op, snijd de vijg niet helemaal door.
Vul de vijgen met geitenkaas en wikkel een plakje pancetta strak om de vijg.

3. Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de vijgen er op. Zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Wanneer de pancetta gebakken is, mogen ze de oven uit.

4. Voeg als laatste nog een drupje honing toe op de vaag en hij is klaar om op te smullen.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten