INGREDIËNTEN
• 120 gram geitenkaas
• 3 Vijgen
• 6 pancetta
• 6 teelepel Honing
• eetlepel Olijfolie

VERSE VIJG MET GEITENKAAS EN PANCETTA
BEREIDING
1. Verwarm de oven voor op 180 C°.
2. Snijd het steeltje van de vijgen en snijd de vijgen daarna kruiselings diep door. Pas op, snijd de vijg niet helemaal door.
Vul de vijgen met geitenkaas en wikkel een plakje pancetta strak om de vijg.
3. Vet de ovenschaal in met olijfolie en leg de vijgen er op. Zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Wanneer de pancetta gebakken is, mogen ze de oven uit.
4. Voeg als laatste nog een drupje honing toe op de vaag en hij is klaar om op te smullen.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!