INGREDIËNTEN

• 1 zacht geitenkaasje
• scheutje room
• rietsuiker
• 2 reepjes uitgebakken spek
• gemengde salade

CREME BRULE VAN GEITENKAAS

BEREIDING
Bereiding
Geitenkaasje in de keukenmachine smeuïg maken met een scheutje room.

Dit mengsel in soepborden spuiten of scheppen, en in de koelkast op laten stijven. Borden uit de koelkast nemen en bestrooien met rietsuiker. De suiker branden met een gasbrander tot de suiker mooi gekaramelliseerd is.

Een klein beetje gemengde salade in het midden doen,en afgarneren met 2 reepjes uitgebakken spek.

GEÏNSPIREERD?

Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!

 

Stuur een recept

OOK LEKKER!

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer
om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Close