DE MOLKEREI BEHAALT BRC-CERTIFICAAT –

De Molkerei uit St. Annaparochie, producent van tapasspecialiteiten met zelfgemaakte geitenkaas, heeft het BRC-certificaat met een score A behaald. Dit is de hoogste score die behaald kan worden bij het British Retail Consortium…

Lees verder in de afbeelding

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken
en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els en Hedy Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten