INGREDIËNTEN
• 50 gram geitenkaas
• Stokbrood bruin of wit naar keuze of
• Olijfolie
• Teentje knoflook
• 2 Artisjok harten
• 4 eetlepels olijfolie
• el Pesto

Crostini met geitenkaas en artisjok
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180 C°.
Snij 1 stokbrood in dunne plakjes. Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook. Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Smeer de pesto over de crostini. Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de crostini en leg op de geitenkaas een aantal artisjok harten.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!