
INGREDIËNTEN
• 50 gram geitenkaas
• Stokbrood bruin of wit naar keuze of
• Olijfolie
• Teentje knoflook
• 2 Artisjok harten
• 4 eetlepels olijfolie
• el Pesto
ZUTATEN
• 50 g Ziegenkäse
• Baguette braun oder weiß
• Olivenöl
• 1 Knoblauchzehe
• 2 Artischockenherzen
• 4 Esslöffel Olivenöl
• 1 Esslöffel Pesto

CROSTINI GEITENKAAS ARTISJOK
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 C°.
- Snij 1 stokbrood in dunne plakjes.
- Meng 150 ml olijfolie met uitgeperste knoflook.
- Leg de plakjes brood op een bakplaat. Besmeer het brood met het olijfoliemengsel en bak de sneetjes 5 tot 10 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
- Smeer de pesto over de crostini. Verdeel de verkruimelde geitenkaas over de crostini en leg op de geitenkaas een aantal artisjok harten.
CROSTINI ZIEGENKÄSE ARTISCHOCK
Vorbereitung
- Heizen Sie den Ofen auf 180 Grad vor.
- Schneiden Sie 1 Baguette in dünne Scheiben.
- Mischen Sie 150 ml Olivenöl mit zerdrückten Knoblauch.
- Legen Sie die Brotscheiben auf ein Backblech. Das Brot mit der Olivenölmischung bestreichen und die Scheiben im Ofen 5 bis 10 Minuten goldbraun backen.
- Schmieren Sie das Pesto über die Crostini.
- Verteilen Sie den zerbröckelten Ziegenkäse über die Crostini verteilen und legen einige Artischockenherzen auf den Ziegenkäse.
GEÏNSPIREERD?
Heb je ook een lekker recept die iedereen geproeft moet hebben?
Stuur hem in en wie weet staat hij binnenkort online!