ANGEBOT MEDITERRANER SPEZIALITÄTEN

Enrico & De Molkerei sind immer mit der Entwicklung von lustigen und besonders leckeren Produkten beschäftigt. Spezialitäten mit authentischem Charakter und Originalrezept. Wir produzieren diese Produkte im eigenen Haus.

Auch Herausforderungen im Bereich der Produktentwicklung und -innovation nehmen wir auf Anfrage gerne an.

Image
335214

Abrikozen met Friese geitenkaas (770 gram)Abrikozen gevuld met verse Friese geitenkaas, wat zorgt voor een prettige smaak met een eigen karakter. Dit zorgt voor een mooi contrast met de zoete smaak van de abrikozen.

Deze gevulde abrikozen zijn heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank, maar ook zo uit het vuistje niet te weerstaan!
Image
335233

Hamrolletjes met Friese geitenkaas (875 gram)Hamrolletjes met geitenkaas zijn het perfecte voorbeeld van simpliciteit; authentieke Friese geitenkaas gerold in gerookte ham. De zachte en iets ziltige smaak van de geitenkaas is prachtig in balans met de fijne rooksmaak van de ham.

Deze hamrolletjes kunnen geserveerd worden als tapas of als onderdeel van de borrelplank.
Image
336206

Zoete pepers Trecolore met roomkaas (1000 gram)De rode, groene en gele pepertjes hebben een zoete milde smaak. Om ze een Nederlands tintje te geven, zijn ze gevuld met heerlijke roomkaas.

Ideaal als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Maar ook heerlijk als onderdeel van de maaltijd.
Image
335232

Zalmrolletjes met Friese geitenkaas (875 gram)Zalmrolletjes met geitenkaas zijn het perfecte voorbeeld van simpliciteit; authentieke Friese geitenkaas gerold in gerookte zalm. De zachte en iets ziltige smaak van de geitenkaas is prachtig in balans met de fijne rooksmaak van de zalm.

Deze zalmrolletjes kunnen geserveerd worden als tapas of als onderdeel van de borrelplank.
Image
335235

Zoete pepers met roomkaas (2000 gram)Zoete pepers met roomkaas zorgen voor een heerlijke smaakcombinatie van de zoete pepertjes en de smeuïge en frisse roomkaas. Ideaal als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Maar ook heerlijk als onderdeel van de maaltijd.
Image
337208

Formaggio tapenade (1000g)Formaggio tapenade is een tapenade vol Mediterrane smaken. Deze tapenade is gemaakt van zwarte olijven, zongedroogde tomaten, kappertjes en oude kaas; een bijzondere variatie op een authentiek recept.

Deze tapenade is heerlijk met vers brood, op een sandwich, op een toastje en om te dippen, maar ook ideaal om te gebruiken in verschillende gerechten.
Image
335247

Yogi & Yousef dadels met roomkaas (770 gram)Yogi & Yousef dadels groeien in een vruchtbare oase te midden van de Arabische woestijn en bevatten essentiële voedingsstoffen en worden geteeld en verwerkt zonder pesticiden, additieven of toegevoegde suikers.

Deze dadels met roomkaas zijn gevuld met verse smeuïge roomkaas, wat zorgt voor een perfecte smaakcombinatie tussen zoet en fris. Heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Klaar om te serveren.
Image
337228

Tapenade van Yogi & Yousef dadels & kalamata olijven (750 gram)Yogi & Yousef dadels groeien in een vruchtbare oase te midden van de Arabische woestijn en bevatten essentiële voedingsstoffen en worden geteeld en verwerkt zonder pesticiden, additieven of toegevoegde suikers.

Deze tapenade van dadels & kalamata olijven is een heerlijke smeuïge tapenade met een perfecte smaakcombinatie tussen zoet en hartig. Heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Klaar om te serveren.
Image
335241

Tapas spiesjes (820 gram)Tapas spiesjes zijn bamboe spiesjes met groene olijven, hamrolletjes, Peppadew® pepertjes en kalamata olijven in zonnebloemolie. Kant-en-klaar voor bij de tapasmaaltijd of als onderdeel van de borrelplank. Heerlijk om zo uit het vuistje te eten.
Image
335244

Regendruppels rood (750 gram)Regendruppels zijn druppelvormige zoet pikante pepertjes die hun oorsprong vinden in het Amazone gebied van Peru. Deze pepertjes zijn uniek van vorm, smaak en kleur.

De druppeltjes zijn ideaal voor door de salade, door de pasta of zelf in desserts. Ook zijn ze heerlijk als aperitief.
Image
335243

Tomberry® geel (750 gram)Tomberry® geel zijn heerlijke gele mini-tomaatjes in een kruidige mediterrane marinade van olie en rozemarijn. Met hun mooie opvallende gele kleur zijn zijn de Tomberry® tomaatjes echte eye-catchers. Proef en ervaar een ware smaakexplosie!

Ideaal te gebruiken als snoepgroente, amuse, garnering en de tomaatjes zijn heerlijk door een pasta of salade.
Image
335246

Zoete pepers met roomkaas (770 gram)Zoete pepers met roomkaas zorgen voor een heerlijke smaakcombinatie van de zoete pepertjes en de smeuïge en frisse roomkaas.

Ideaal als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Maar ook heerlijk als onderdeel van de maaltijd.
Image
335236

Zoete pepers met roomkaas (5000 gram)Zoete pepers met roomkaas zorgen voor een heerlijke smaakcombinatie van de zoete pepertjes en de smeuïge en frisse roomkaas. Ideaal als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Maar ook heerlijk als onderdeel van de maaltijd.
Image
335249

Geroosterde pepers met roomkaas (770 gram)Geroosterde pepers met roomkaas zijn heerlijke rode pepertjes die met zorg zijn gegrild en gevuld met frisse roomkaas. Dit zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie tussen de lichte grillsmaak van de zoete pepertjes en de smeuïge frisse smaak van de roomkaas.

Heerlijk als borrelhapjes of onderdeel van de tapasschotel.
Image
335248

Groene olijven met roomkaas (770 gram)Groene olijven met roomkaas zijn gevuld met verse smeuïge roomkaas, wat zorgt voor een prettige smaakcombinatie van de stevige olijven en de frisse roomkaas.

De gevulde groene olijven zijn heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelpank maar ook ideaal als aperitief.
Image
336201

Peppadew® piquanté peppers met roomkaas (1000 gram)

Peppadew® piquanté peppers met roomkaas zorgt voor een avontuurlijke smaakcombinatie van zoet-pikante pepertjes en frisse roomkaas; een bijzondere smaaksensatie.

Heerlijk als borrelhapjes of onderdeel van de tapasschotel.

Image
335215

Abrikozen met roomkaas (770 gram)Abrikozen gevuld met verse roomkaas, wat zorgt voor een mooi contrast tussen de frisse smaak van de roomkaas en de zoete smaak van de abrikozen.

Deze gevulde abrikozen zijn heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank, maar ook zo uit het vuistje niet te weerstaan!
Image
336207

Zoete pepers met roomkaas (1000 gram)De rode pepers hebben een unieke zoete milde smaak. Om ze een Nederlands tintje te geven, zijn ze gevuld met heerlijke roomkaas.

Ideaal als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Maar ook heerlijk als onderdeel van de maaltijd.
Image
337198

Trecolore tapenade (1000 gram)

Trecolore tapenade is een combinatie van de authentieke smaken van zwarte en groene olijven en zongedroogde tomaten.

De tapenade is vol van smaak en ideaal als beleg op een sandwich of een toastje. Ook heerlijk om te dippen of te gebruiken in verschillende gerechten.

Image
337195

Groene olijven met Friese geitenkaas (1000 gram)Groene olijven met geitenkaas zijn gevuld met verse Friese geitenkaas, wat zorgt voor een prettige smaak met een eigen karakter.

De gevulde groene olijven zijn heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelpank maar ook ideaal als aperitief.
Image
337204

Zongedroogde tomaten tapenade (1000 gram)Zongedroogde tomatentapenade is een tapenade met een smaakcombinatie van zongedroogde tomaten en kappertjes. Dit zorgt voor een heerlijke smaakvolle tapenade.

Deze zongedroogde tomatentapenade is heerlijk met vers stokbrood, op een toastje, om mee te dippen of door een salade. Ook ideaal om te gebruiken als ingrediënt voor verschillende gerechten.
Image
337205

Zwarte olijven tapenade (1000 gram)

Zwarte olijventapenade is een tapenade met een smaakcombinatie van zwarte olijven, kappertjes en zongedroogde tomaten. Dit zorgt voor een heerlijke smaakvolle tapenade.

Deze zwarte olijventapenade is lekker met vers brood, op een toastje, om te dippen of door de salade. Ook ideaal om te gebruiken als ingrediënt voor verschillende gerechten.

Image
335234

Abrikozen met roomkaas (770 gram)Salamirolletjes met geitenkaas zijn het perfecte voorbeeld van simpliciteit; authentieke Friese geitenkaas gerold in salami. De zachte en iets ziltige smaak van de geitenkaas is prachtig in balans met de kruidige smaak van de salami.

Deze salamirolletjes kunnen geserveerd worden als tapas of als onderdeel van de borrelplank.
Image
337206

Groene olijven tapenade (1000 gram)Groene olijventapenade is een tapenade met een smaakcombinatie van groene olijven, kappertjes en pijnboompitten. Dit zorgt voor een heerlijke smaakvolle tapenade.

Deze groene olijventapenade is lekker met vers brood, op een toastje, om te dippen of door de salade. Ook ideaal om te gebruiken als ingrediënt voor verschillende gerechten.
Image
337227

Yogi & Yousef dadels met Friese geitenkaas (770 gram)

Yogi & Yousef dadels groeien in een vruchtbare oase te midden van de Arabische woestijn en bevatten essentiële voedingsstoffen en worden geteeld en verwerkt zonder pesticiden, additieven of toegevoegde suikers.

Deze dadels met geitenkaas zijn gevuld met zachte Friese geitenkaas, wat zorgt voor een perfecte smaakcombinatie tussen zoet en ziltig. Heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Klaar om te serveren.

Image
335242

Abrikozen met roomkaas (770 gram)Tomberry® rood zijn heerlijke rode mini-tomaatjes in een kruidige mediterrane marinade van olie en rozemarijn. Met hun mooie opvallende rode kleur zijn zijn de Tomberry® tomaatjes echte eye-catchers. Proef en ervaar een ware smaakexplosie!

Ideaal te gebruiken als snoepgroente, amuse, garnering en de tomaatjes zijn heerlijk door een pasta of salade.
Image
337300

Sweet pepper spread (500 gram)

Sweet pepper spread is een heerlijke spread, gemaakt van verse roomkaas met zoete pepers, wat zorg voor een heerlijke frisse en zoete smaak.

De ideale romige spread voor om te dippen, op een toastje, met vers brood, gesneden groenten of als aanvulling bij de maaltijd.

Image
337301

Hot pepper spread (500 gram)Hot pepper spread is een heerlijke spread, gemaakt van verse roomkaas met pikante pepers, wat zorg voor een heerlijke frisse en pittige smaak.

De ideale romige spread voor om te dippen, op een toastje, met vers brood, gesneden groenten of als aanvulling bij de maaltijd.
Image
510564

Regendruppels rood (150 gram)Regendruppels zijn druppelvormige zoet pikante pepertjes die hun oorsprong vinden in het Amazone gebied van Peru. Deze pepertjes zijn uniek van vorm, smaak en kleur.

De druppeltjes zijn ideaal voor door de salade, door de pasta of zelf in desserts. Ook zijn ze heerlijk als aperitief.
Image
510566

Yogi & Yousef dadels met Friese geitenkaas en spek (150 gram)Yogi & Yousef dadels groeien in een vruchtbare oase te midden van de Arabische woestijn en bevatten essentiële voedingsstoffen en worden geteeld en verwerkt zonder pesticiden, additieven of toegevoegde suikers.

Deze dadels met geitenkaas en spek zijn gevuld met zachte Friese geitenkaas en omwikkeld met spek, wat zorgt voor een perfecte smaakcombinatie tussen zoet en ziltig en de hartige smaak van spek. Heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Klaar om te serveren.
Image
510565

Tomberry® rood (150 gram)Tomberry® rood zijn heerlijke rode mini-tomaatjes in een kruidige mediterrane marinade van olie en rozemarijn. Met hun mooie opvallende rode kleur zijn de Tomberry® tomaatjes echte eye-catchers. Proef en ervaar een ware smaakexplosie!

Ideaal te gebruiken als snoepgroente, amuse, garnering en de tomaatjes zijn heerlijk door een pasta of salade.
Image
510571

Groene olijven met roomkaas (140 gram)Groene olijven met roomkaas zijn gevuld met frisse roomkaas, wat zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie tussen de stevige, hartige olijf en de frisse smeuïge smaakt van de roomkaas.

De gevulde groene olijven zijn heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank maar ook ideaal als aperitief.
Image
510568

Geroosterde pepers met roomkaas (150 gram)Geroosterde pepers met roomkaas zijn heerlijke rode pepertjes die met zorg zijn gegrild en gevuld met frisse roomkaas. Dit zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie tussen de lichte grillsmaak van de zoete pepertjes en de smeuïge frisse smaak van de roomkaas.

Heerlijk als borrelhapjes of onderdeel van de tapasschotel.
Image
510570

Abrikozen met roomkaas (150 gram)Abrikozen gevuld met frisse roomkaas, wat zorgt voor een heerlijke smaakcombinatie tussen de zoete smaak van de abrikozen en frisse smeuïge smaak van de roomkaas.

Deze gevulde abrikozen zijn heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank, maar ook zo uit het vuistje niet te weerstaan!
Image
510572

Yogi & Yousef dadels met roomkaas (150 gram)

Yogi & Yousef dadels groeien in een vruchtbare oase te midden van de Arabische woestijn en bevatten essentiële voedingsstoffen en worden geteeld en verwerkt zonder pesticiden, additieven of toegevoegde suikers.

Deze dadels met roomkaas zijn gevuld met roomkaas, wat zorgt voor een perfecte smaakcombinatie tussen de zoete smaak van de dadels en de frisse smeuïge smaak van de roomkaas. Heerlijk als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Klaar om te serveren.

Image
510574

Zoete pepers met roomkaas (150 gram)

Zoete pepers met roomkaas zorgen voor een heerlijke smaakcombinatie van de zoete pepertjes en de smeuïge en frisse roomkaas.

Ideaal als onderdeel van de tapasschotel of borrelplank. Maar ook heerlijk als onderdeel van de maaltijd.

ENRICO & DE MOLKEREI:
UNSERE LEIDENSCHAFT

Enrico und De Molkerei teilen seit Jahren die gleiche Leidenschaft: Menschen entdecken und erleben zu lassen, wie das Wattengebiet und die Sonne in reinen und authentischen Produkten schmecken.

Erstklassige Qualität, großartiger Geschmack, reine Zutaten und Aufmerksamkeit für Mensch und Umwelt sind die Basis unserer Spezialitäten.

DER GESCHMACKSMACHER

Jeden Tag wird in De Molkerei frische Ziegenmilch zu unserem berühmten friesischen Ziegenkäse verarbeitet. Dieser wird auf natürliche Weise zubereitet, wodurch der Ziegenkäse besonders angenehm schmeckt und seinen eigenen Charakter hat. Ziegenkäse ist eine köstliche Ergänzung für warme und kalte Gerichte.

ZIEGENKÄSE AUF WUNSCH

Wir schneiden unseren Ziegenkäse in verschieden große Würfel und verpacken ihn mit (oder ohne) Sonnenblumenöl in handliche 10kg-Eimer. Wenn Sie eine bestimmte Füllung wünschen oder zusätzliche Wünsche haben, denken wir gerne mit Ihnen mit.

“Die Liebe zur Ziege, die Leidenschaft für den Geschmack und die Region treiben uns jeden Tag an, den besten, handwerklich hergestellten friesischen Ziegenkäse herzustellen und immer mehr Menschen für Spezialitäten aus Ziegenmilch zu begeistern.”

Els Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten